ΕλληνικάΑγγλικά

Eminent

alt

Πλήρης σειρά τροφών για σκυλιά και γάτες

Η νέα σειρά EMINENT είναι μια υψηλής ποιότητας τροφή για σκύλους και γάτες.

Σήμερα ο τρόπος ζωής είναι επικεντρωμένος στην υποστήριξη της υγείας. Η νέα σειρά υψηλής ποιότητας ξηρας τροφής από εξιδικευμένες πρώτες ύλες βοηθά στην υποστήριξη των ζώων με βάση την βέλτιστη κατάσταση της υγείας τους.

Κάθε φυλή σκυλών έχει διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με τη διατροφή, ανάλογα με το βάρος τους. Το γεγονός αυτό έχει ληφθεί υπόψη με τη δημιουργία συνταγών συγκεκριμένων ξηρών τροφών, βοηθόντας τις αντίστοιχες ανάγκες του οργανισμού των ζώων αναλογα με τις περιόδους της ζωής τους. Η τροφές ΕΜΙΝΕΝΤ περιέχουν ειδικές πρώτες ύλες όπως το έλαιο καρύδας και ο πολτός τεύτλων, που έχουν πολύ θετική επίδραση στο πεπτικό σύστημα. Το κοτόπουλο και το ψάρι πληρούν υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και αποτελούν μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών για την υποστήριξη της κατάστασης του ζώου με φυσικό τρόπο. Η προσθήκη  αμινο-οξέων, ιδίως λυσίνη και μεθειονίνη αυξάνει την ανάπτυξη των μυών και υποστήριζη τις λειτουργίες τους. Άλλα ειδικά πρόσθετα συμπεριλαμβανομένων των είκοσι μικρο-στοιχείων και βιταμινών που υποστηρίζουν τη βέλτιστη κατάσταση του ζώου, βοηθούν να κρατήθει το ζώο σε καλή υγεία και μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Η έρευνα για τη διατροφή της γάτας έχει επίσης επικεντρωθεί στη βελτίωση της κατάστασης της υγείας της και την παράταση της ενεργού ζωής της. Η ξηρά τροφή ΕΜΙΝΕΝΤ Cat έχει δημιουργηθεί με βάση τις τελευταίες γνώσεις στον τομέα αυτό. Οι συνταγές είναι ενισχυμένες με μια πλήρη ομάδα πρόσθετων υλών που επηρεάζουν θετικά τη φυσική κατάσταση, και την υγεία. Η φόρμουλα εξάλλου έχει τροποποιηθεί για τη μείωση του ρΗ των ούρων, ενώ έχει και προληπτική δράση κατά των ουρικών λίθων.

Οι τροφές ΕΜΙΝΕΝΤ δεν περιέχουν βόειο και χοιρινό κρέας, σόγια, χημικά χρώματα, και χημικά συντηρητικά.
 
 
 
 

Σημεία Πώλησης EMINENT